Blog de istorie orala

istorie orala
Instantaneu din timpul seminarului

Workshopul de istorie orala de la Iasi, cu tema ‘Persecuţia Bisericii în România comunistă. Cazul Evanghelicilor organizat zilele acestea de Centrul de Istorie a Protestantismului din Romania, creat de Societatea Academica a Romanilor Evanghelici a fost ocazia aparitiei unui nou blog, initiat, cum s-ar fi putut altfel, de Alin Cristea.

Daca va intereseaza, il puteti gasi AICI.

Pe acest nou blog puteti gasi atit impresii partiale si absolut subiective legate de seminarul nostru, postate aproape in timp real, cit si mai tirziu, informatii legate de desfasurarea proiectului de istorie orala al carui obiectiv este recuperarea, pe cit posibil, a memoriei Bisericii persecutate sub comunism, cu accent special pe comunitatile evanghelice (baptista, crestina dupa Evanghelie si pentecostala).

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

3 thoughts on “Blog de istorie orala”

  1. A fost extrem de instructiv. Am apreciat prezenta domnului Cosmin Budeanca. Merita felicitari, ca si organizatorii, de altfel.

    Like

  2. As vrea sa sugerez participantilor la acest workshop sa scrie, cind au vreme, pe blogurile lor – daca au, si/sau pe blogul Istorie orala, impresii personale cu privire la acest eveniment, dar si evaluari si, eventual, planuri personale de viitor.

    Like

Leave a comment