Universitatea de vara a IICCR de la Rimnicu Sarat

IICCR

Domnul Costin Budeancă ne anunţă că Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania o organizeaza în perioada 23-31 august 2009 ediţia a treia a Universităţii de Vară de la Râmnicu Sărat.

Numărul de participanţi va fi de 25 de persoane. Grupul ţintă al proiectului îl reprezintă studenţii cu vârste cuprinse între 19-27 de ani, din anii I-V, precum şi absolvenţi din anul universitar 2008/2009 de la unităţile de învăţământ superior din România şi Republica Moldova.

Universitatea de Vară îşi propune să faciliteze contactul studenţilor cu trecutul comunist, atât prin martori direcţi ai represiunii, cât şi prin lectori şi cercetători care au studiat îndelung crimele comunismului, atât în România cât şi în alte state în care au existat regimuri comuniste.

Detalii despre conditiile de participare AICI.

Participarea la această şcoală de vară ar putea fi de folos celor care intenţionează să se implice în proiecte de istorie orală şi îndeplinesc condiţiile solicitate. 

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

2 thoughts on “Universitatea de vara a IICCR de la Rimnicu Sarat”

Leave a comment