Calin Pop, doctor in teologie

Narcis Vlasin & Calin Pop

Calin Pop (in picioare) impreuna cu studentul Narcis Vlasin
la Tyndale House, Cambridge, in perioada în care preda la
Institutului Biblic Emanuel din Oradea

Dr. Silviu Tatu, conferenţiar universitar la Institutul Teologic Penticostal din Bucureşti ne anunţă că avem între evanghelicii români un  nou doctor in teologie, Dr. Calin Pop, specialist in teologia Vechiului Testament. El şi-a susţinut recent teza la Trinity International University.

Mai multe detalii pe blogul lui Silviu Tatu.

Advertisement

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

6 thoughts on “Calin Pop, doctor in teologie”

 1. Multe binecuvintari pentru Calin si familia sa. Fie ca aceasta realizare sa aduca toata gloria lui Isus! Cu pretuire sfanta, Vitalie Fedula (fost coleg de grupa)

  Like

 2. Sunt perfect de-acord cu dumneavoastra de data aceasta. Aveti mare dreptate domnule Manastireanu.

  Like

 3. Ce bine le mai ziceti domnule Manastireanu, mai ales asta cu inmormantarile, este asa de reala, pe unii numai mutatul in lumea de dincolo le va schimba functiile! (apropo, acolo pe ce functii vor fi repartizati? 🙂 In plus sunt multi profesori de care scoala de la care Calin a plecat in SUA, au fost nevoiti sa plece (o stiti prea bine, sunteti unul dintre ei), iar acum majoritatea care aici predau sunt…SUNT si atat! (cu unele exceptii). Ma opresc aici ca nu mi-am propus sa redeschid rani cicatrizate. Felicitari pentru Calin, si pacat ca noi nu vom putea beneficia de el ca profesor (in viitorul apropiat).

  Like

 4. Draga Florin,
  Mi-ar placea sa pot sa nu fiu de acord cu tine. Dar n-am ce face. Evidentele sunt imbatabile.
  Sper numai sa mai prind si eu vremea aceea cind veti reveni de pe coclauri si, mai ales, cind tara va va primi cum se cuvine.
  Din pacate, ca sa se poate intimpla asta, mai avem nevoie de ceva inmormintari 😦

  Like

 5. Felicitari Calin !!!

  Calin mi-a fost coleg de camera si de clasa la Oradea. E un tip foarte fain. Tinem legatura aici in State. In curand se va muta din Chicago aici in Atlanta asa ca vom avea ocazia sa ne intalnim si sa vorbim mai mult.

  Calin e un alt exemplu de tinar care s-a dus sa-si termine studiile in strainatate si care desi a fost dispus sa se intoarca in tara … din nefericire, tara nu l-a primit. E ok … starea aceasta a lucrurilor se va schimba, mai devreme sau mai tarziu, si multi dintre cei care au studiat in afara tarii se vor intoarce si vom reforma tara romaneasca. Vom aduce un suflu nou si proaspat. Marcati cuvintele mele !!!

  Aceasta generatie de tineri bine scoliti este speranta si viitorul Romaniei. Nu spun prin aceasta ca cei ce au facut studii in tara sau care se afla acum in tara nu pot aduce schimbarea. Doar ca, se pare ca e nevoie de o transfuzie de sange ca sa se resusciteze vitalitatea tarii noastre.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: