Prietenul Cristi Tepes a plecat fulgerator la Domnul – UPDATE

Cristi Tepes

Dragi prieteni,

In aceasta dupa-amiaza, prietenul si fratele nostru Cristi Tepes, care se indrepta singur cu masina spre Iasi, la o reuniune de familie largita, unde se aflau deja membrii familiei sale, a avut un accident la volan (posibil datorat unui stop cardiac) si si-a pierdut viata.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Rugati-va pentru mingierea familiei, care se afla inca sub impresia puternica a acestei vesti naucitoare.

NOTA: Tocmai am aflat, prin intermediar, de la Ligia, sora lui Cristi, ca in aceasta noapte trupul neinsufletit al lui Cristi va fi depus in sala de cult a Bisericii baptiste din str Sarariei 32. Luni 14 decembrie si marti 15 decembrie va fi priveghi la aceeasi biserica, la ora 18. Slujba de inmormintare va incepe la aceeasi adresa, miercuri 16 decembrie, la ora 12, continuind apoi la cimitir.

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

21 thoughts on “Prietenul Cristi Tepes a plecat fulgerator la Domnul – UPDATE”

  1. Pingback: Suspinand | Trepte
  2. “domnul meu” D.M., de ce esti atat de sigur pe cele spuse de tine, si crezi ca doar tu nu ai “mintile pierdute cu desavarsire si bunul simt, si n-ai profera elucubratii”?
    Am o intrebare: Ai putea sa ne explici de ce tace mass media laica incepand cu locul de munca al preiubitului frate si prieten? (Ne cunosteam de multi ani. Nu de mult am participat impreuna la o casatorie). Era totusi o persoana publica. Niciun detaliu despre felul si locul cum/unde a avut loc accidentul.Ma framant si eu, caut si nu gasesc raspuns.
    Se cade sa fi mai argumentativ si mai putin incisiv. Poate or mai gandi si altii, pretuind familia Tepes.

    Like

  3. Domnul meu, credeti ca asemenea speculatii bazate pe teoria conspiratiei fac bine familiei indoliate?
    Oare ne-am pierdut cu desavirsire mintile si bunul simt, ca sa speculam aceasta tragedie pentru a profera asemenea elucubratii patologice?
    Lasati omul sa se odihnasca in pace si vinturati-va obsesiile in alte locuri. Macar pentru citeva zile.

    Like

  4. DanutM,
    Daca e sau nu vreo legatura inca nu stim. Dar daca spui ca e o prostie pentru ca nu exista motiv inseamna ca nu esti informat si implicit ca te grabesti sa comentezi.
    Si in nici un caz astfel de “pareri” combinate cu mesaj pentru familie sau indemn la rugaciune au ca rezultat un mesaj nepotrivit.

    Like

  5. Si dupa cum oamenilor le este rinduit sa moara o singura data…Evrei 9.27 si aceasta rinduiala o face Dumnezeu pentru fiecare ,la timpul care El vrea . Pentru familie si pentru noi este un motiv de intristare plecarea acelui care a fost fratele Cristi,ne rugam ca Dumnezeu sa mingaie familia indoliata si lipsa fratelui sa fie complectata cu prezenta lui in mod permanent.

    Like

  6. Ca sa fie asa ceva, ar trebui sa existe un motiv. Cita vreme acesta nu exista, a vorbi de asemenea scenarii imi pare a fi o prostie fara margini.

    Like

  7. Nu cred în terorii ale conspirației dar un atac de cord poate fi provocat… însă indiferent dacă a fost sau nu, Dumnezeu este în control, iar acum Cristi se află în prezența Lui.

    Like

  8. Trista veste dar rog pe Domnul nostru sa shimbe aceasta stare și în familia fratelui mult prea iubit.

    Like

  9. Andrei, sa fim seriosi cu serviciile. NU cred ca foloseste cuiva sa vinturam asemenea teorii ale conspiratiei.
    Se pare ca a fost vorba de un atac de cord. Dar, dincolo de asta, acesta i-a fost capatul de drum.
    Dumnezeu sa-l odihneasca. Acum a mers la un loc de pece si de liniste.
    Sa ne rugam pentru familie. Pentru ei va fi teribil de greu.

    Liked by 1 person

  10. Danut,

    Sunt profund socat. Azi dimineata vorbisem cu el si imi spunea despre documentarul la care lucra despre familia Bodnariu. Sper sa nu fie mana serviciilor cu 3 litere. Se intorsese din Norvegia, voia sa plece in Israel, dar pentru ca se pregatea o demonstratie la Bucuresti pt. familia Bodnariu zicea ca isi anuleaza vizita pentru a fi disponibil sa filmeze.
    Imi spusese ca Adevarul merita tot sacrificiul pe care il poate face un om si m-am gandit ca mai multi oameni ai bisericii ar trebui sa ia lectii de la un jurnalist. Mi-a spus ca chiar cu pretul supararii sefilor lui din TVR a continuat sa spuna adevarul in care credea.
    Oricum, am pierdut unul dintre oamenii valorosi!!! Putinii oameni mari pe care inca ii mai aveam! Doamne ai mila de familia lui si de noi!

    Liked by 1 person

Leave a comment