Danut Jemna – Doctor in teologie al Universitatii Babes-Bolyai din Cluj

DSC01985

Dr. Vasile Danut Jemna este conferentiar la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din cadrul Universitatii ‘Al I Cuza’ din Iasi, cu specialitatea statistica. Primul sau doctorat, sustinut in 2003 la Universitatea din Iasi, s-a ocupat de eficienta sondajelor de opinie, si a fost publicata sub titlul Eficienta sondajului statistic.

In data de 11 februarie 2013, Danut Jemna a sustinut cel de al doilea doctorat al sau, de data aceasta in teologie, specialitatea teologie biblica si patristica, la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj. Titlul cercetarii lui, efectuata sub coordonarea Pr Prof Dr Stelian Tofana, a fost

Bazele biblice ale conceptului de incoruptibilitate în antropologia sf. Irineu de Lyon

In urma sustinerii ei cu succes, lucrarea de doctorat a fost evaluata cu calificativul ‘excelent’, corespunzator calificativului ‘summa cum laude‘ in vechiul sistem de notare. Felicitari noului doctor in teologie!

Remarcabil este faptul ca odata cu cercetarea legata de acest al doilea doctorat, Danut Jemna a efectuat si finalizat cu succes si cercetarea sa post-doctorala pentru domeniul statisticii, in care a obtinut primul sau titlu academic de doctor in economie.

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

5 thoughts on “Danut Jemna – Doctor in teologie al Universitatii Babes-Bolyai din Cluj”

  1. Imi pare rau, Vasile. In perioada aceea eram plecat din tara si n-am putut sa anunt. Si mie mi-ar fi placut sa fiu acolo, in primul rind pentru Danut dar si pentru ca aveam prieteni intre cei din comisie.

    Like

Leave a comment