Minunea, un film de Alexandr Proskin

Am primit in seara aceasta, de la amicul Vasile Ernu un link catre un articol legat de filmul rusesc Minunea, produs in 2009 si care ar putea trezi la fel de mult interes ca si filmul Ostrov.

Detalii AICI.

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

3 thoughts on “Minunea, un film de Alexandr Proskin”

 1. daca sunteti amabili sa ne spuneti si noua,celor interesati de vizionarea acestui film, unde il putem vedea sau de unde il putem descarca.
  multumesc

  Like

 2. Domnule Danut Manastireanu,

  ma bucur ca ati ales sa recomandati acest film! Poate ca e greu sa mai faci filme cu acelasi impact, pe care l-a produs INSULA (Ostrov), pentru ca problematica renasterii duhovnicesti a devenit chiar o problema de stat, dar e bine ca aceste filme care i-au urmat (Preotul, Vine primavara, Tarul, Capela ingerului, si cate or mai fi!) sa fie vazute atat de lumea pravoslavnica, credincioasa, cat si de atei, euro-atlantici, libertini si liberali, caci nu pricinuieste nimanui niciun rau o idee buna, spusa frumos, convingator si cu lumina sufleteasca!
  Multumesc

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: