Burj Dubai – cea mai inalta cladire din lume


Burj Dubai Tower

HotNews anunţă că luni 4 ianuarie va fi inaugurat turnul Burj Dubai, cea mai înaltă clăsire din lume, de 818m şi 162 de etaje. Scopul propagandistic al avans[rii acestui eveniment, pl[nuit ini’ial pentru luna februarie, este destul de evident, dat fiind quasi falimentul financiar al acestui emirat.

Oficialitatile din Dubai vor inaugura, luni, cea mai inalta cladire din lume, transmite FoxNews. Inaugurarea cladirii Burj Dubai are loc in contextul problemelor financiare cu care se confrunta emiratul.

Imobilul ce va fi inaugurat luni include 57 de lifturi, 1.044 de apartamente, 49 de etaje de birouri si un hotel.

Cladirea, despre care se afirma ca a costat un miliard de dolari, poate fi vazuta de la aproape 95 de kilometri distanta. Citeşte mai departe…

Urmăriţi mai jos un scurt dicumentar despre această uimitoare clădire.

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

4 thoughts on “Burj Dubai – cea mai inalta cladire din lume”

  1. un alt babel, probabil la fel de inutil ca primul. dar si imoral. cum va sfirsi? citiva crestini fundamentalisti se vor urca intr-un avion, il vor deturna si vor intra cu el in turn. cam asta vom vedea in curind in seria left behind. intrebare: care va fi natiunea cu cea mai mare audienta la un asemena film?

    Like

  2. Mda…oamenii sunt nebuni ! Si lacomi, risipitori ! Dar toate astea vor costa! Cei care n au capul mobilat cu-minte si l vor rupe ! Pan’atunci astept sa se nmulteasca ecologistii!

    Like

Leave a comment