Revista teologica Basileia

revista Basileia

Seminarul Teologic Ortodox, “Sf. Vasile cel Mare” din Iaşi, condus de prietenul meu, Pr. Dragoş Bahrim, a lansat recent o revistă teologică în format digital. Vă invit să exploraţi AICI articolele din primul număr al revistei Basileia.

Advertisement

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

5 thoughts on “Revista teologica Basileia”

 1. Nu, Bogdan, nu-l cunosc, dar recunosc ca de data asta m-am amuzat eu :)! O zi binecuvantata sa ai si tu.

  Like

 2. Daca imi permiteti as dori sa ii transmit Danielei ca nu am nominalizat pe nimeni in ceea ce i-am scris d-lui.Danut Manastireanu.
  In alta ordine de idei unde vedeti dvs.Daniela acest “super amuzament “de care vorbiti.
  Polite nu am de platit nimanui pt.ca nu am nimic de impartit cu nimeni,dar ma ingrijoreaza tristetea pe care o incercati la aflarea acestor lucruri,da vi se par triste multe lucruri.Sus inima,sintem in Domnul Isus Hristos!
  Incercati sa strecurati abilitatea unui bun “avocat”, dar de fapt banuiesc ca sinteti un “fan”al personajului la care eu ma gindesc?!
  Cu binecuvintari!

  Like

 3. Draga Bogdan, chiar gasesti asta “super amuzant”?! Si cui ar folosi sa povestesti chestiile astea? Dl.Manastireanu stie oricum, nu pare foarte interesat. Iar cel despre care vorbesti… ai vreo polita de platit, ceva? Mie mi se pare extrem de trist, iarta-ma ca indraznesc sa-ti spun. Si la fel de trist mi se pare modul in care ai pus problema.

  Like

 4. Multumesc de apreciere. desigur nemeritata, asa cum, sunt sigur, vor fi de acord multi dintre cei care citesc acest blog.
  In ce-l priveste pe marele ‘teolog’ baptist si spaima diaporei romanesti (prietenii stiu de ce, de fug din biserici cind vine cu ‘daica’) – Viorel Candreanu, caci despre el vorbiti, nu ma mir deloc. Ii stiu complexele si pe fata si pe dos. El vorbeste despre mine de ani de zile in mod mult mai ireverentios chiar decit domnul Stoica zis ‘vindecatoru’, daca se poate asa ceva. Pentru el nu sunt decit “sobolanul de Manastireanu”. Dumnezeu sa-l ierte, ca atita poate. De la oameni atit de minusculi nu poti cere mai mult. Fiecare da ce are.

  Like

 5. Va salut din nou domnule Manastireanu
  Sint debordat de dinamismul actiunilor dvs., si urmarindu-va,aproape zilnic pe “Persona”sint uimit de puterea pe care o aveti in ceea ce intreprindeti.
  O spun fara a va “peria”.
  Socul dat miscarii evanghelice prin atasamentul dvs. la anglicanism e amplu comentat in toate mediile neo-protestante.
  Sa vedeti comentarii semidocte la ultima sedinta a Comunitatii Baptiste de la Sv.Daca o sa imi trimiteti si mie un nr.de tel.o sa va povestesc cu lux de amanunte toate detaliile siropoase ale unor lideri vaptisti locali!! E super amuzant!!!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: