Ioan Brie – Doctor magna cum laude

Ioan Brie

Emanuel Conţac ne anunţă pe blogul personal că colegul său, Ioan Brie, lector la Institutul Teologic Penticostal din Bucureşti, recent acreditat, a susţinut cu succes teza sa de doctorat pregătită la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Departamentul de teologie protestantă., sub îndrumarea Prof. Hans Klein, şi a primit titlul de doctor în teologie magna cum laude. Detalii AICI.

Cu Ioan Brie, ITP a adăugat un nou biblist în “panoplia” sa. Este, sper vremea ca un tinerii penticostali înzestraţi în ale teologiei să se îndrepte şi către domeniile teologiei sistematice şi ale celei aplicate.

Advertisement

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

3 thoughts on “Ioan Brie – Doctor magna cum laude”

  1. Multumesc. Am facut corectura de rigoare. Teza, intr-adevar, a fost sustinuta la Cluj, dar ceea ce este cu adevarat important este ca a fost pregatita la Sibiu.

    Like

  2. Se pare ca e o mica eroare in acest anunt. Daca ne ducem la articolul original, dl Brie nu a sustinut doctoratul la Universitatea sibiana, ci la Intitutul Pretestant din Cluj.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: