Persona – 2.000.000 de accesari

Iata ca luna trecuta, pe nesimtite, blogul Persona a trecut de 2.000.000 de accesari. Dat fiind ca folosesc destul de putin blogul ca mijloc de comunicare in ultima vreme, nici n-am observat trecerea acestui prag. Il marchez, deci, acum, ca un simplu fapt statistic.
Daca ceea am scris aici a folosit cuiva, nu stiu. Mie unuia mi-a folosit, chiar si atunci cind ceea ce am scris a fost gresit. Vorba Pr Rohr, putina umilinta nu strica nimanui, macar din cind in cind (el se roaga pentru una buna in fiecare zi, dar eu nu am nici credinta, nici smerenia lui; nu cred ca as rezista).

Voi continua sa scriu aici, cel putin din cind, din respect pentru comunitatea care s-a adunat in jurul blogului (a celor 688 de ‘followers’, carora le multumesc pentru incredere si interes; cum cei mai multi sunt romani, scriu asta in limba romana – ceilalti vor sti sa foloseasca Google translate pentru a pricepe ce am spus aici).

Va doresc tuturor numai bine.

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s