Omul evanghelic. Polemici cordiale (2)

O noua ‘polemica cordiala’, semnata de Alin Cristea, dedicata, de aceasta data, mai ales unuia dintre eseurile despre muzica din volumul Omul evanghelic.

RoEvanghelica

Înainte de a arăta de ce sînt dezamăgit de eseul “Muzica în cadrul bisericilor minore: funcții, identități”, trebuie să fac o rectificare în legătură cu una dintre afirmațiile mele din prima postare.

Am scris că numele lui Traian Dorz nu apare la Index (probabil m-am uitat la litera T, nu la D). Traian Dorz apare pe 6 pagini. Am șters, deci, afirmația mea, în momentul cînd mi-am dat seama că este greșită.

Imediat după încheierea postării mele am realizat că numele lui Beniamin Fărăgău nu apare la Index, ceea ce mi se pare de neconceput pentru un volum precum Omul evanghelic.

Există două eseuri sub 20 de pagini între cele 17 eseuri ale celor 19 autori (plus introducerea întocmită de cei doi coordonatori, Dorin Dobrincu), media fiind de 37 de pagini.

Dacă scădem eseul de peste 200 de pagini și cel de peste 50 de pagini ale celor doi coordonatori…

View original post 1,591 more words

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s