What I Saw in Charlottesville – Brian McLaren

Source: What I Saw in Charlottesville – Brian McLaren

Here is an eye witness report. Really worth reading.

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

One thought on “What I Saw in Charlottesville – Brian McLaren”

  1. Nu contest cele spuse de McLaren.
    Doua probleme interesante: ii da dreptate lui Trump. Intre “pasnicii demonstranti” au fost oameni inarmati cu bite, casti si scuturi. De ce? Trump are dreptate; au fost oameni violenti in ambele tabere.
    2- McLaren si ceilalti lideri religiosi au fost complet gresiti. In primul rind Scritptura nu ne invata ca daca vedem un nebun sau mai multi sa mergem sa ne infatisam neprihanirea plina de dragoste mindra in fata lor; si ne invata sa plecam din calea nebunilor. Daca liderii religiosi erau preocupati de securitatea contra*demonstrantilior si de pacea orasului i-ar fi sfatuit sa faca contra-demonstratie a doua zi. Poate s-ar fi evitat pierdrea de vieti omenesti si varsrea de singe. Din pacate, liderii religiosi n-au rezistat tentatiei de-a se auto-promova. Al doilea argument al greselii lor: prima demonstratie a fost autorizata, de politie sau primarie. A doua, nu! Oare respectarea legilor n-are vreun sens? Nu ese inteleapta?
    N-am niciun interes pt KKK si nici pt white suprematists… deci cei ce-au fost acolo au fost timpiti sa se asocieze cu ei. In ce-i priveste pe cei ce inlatura statuile; fac la fel ca talibanii care au distrus monumentele hindusilor indieni. Sunt emigrant; nu ma pronunt cu privire la istoria USA. Isteria stingii e primitiva.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: