For God’s Sake, Hands Off!

A strong Orthodox word, fully deserved, by the temporary occupant of the White House.

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

4 thoughts on “For God’s Sake, Hands Off!”

 1. Un nou incident confirma eroarea autorului. Unui geolog crestin i s-a refuzat dreptul de-a colecta pietre din zona Marilor Canioane. Motivul? Geologul e creationist!!! Omul a deschis proces impotriva autoritatilor guvernamentale folosindu-se de noul ordin de protejare a libertatii religioase semnat de Trump si discreditat de autor. E foarte ciudat cum autori crestini, constient sau inconstient, sustin nu numai parerile dar si intentiile secuaristilor. Astfel, parerile lor devin periculoase.

  Like

 2. Trump si-a pus ministru de justitie un baptist mai conservator -teologic nu social- decit pastorii baptisti din conventia de Sud. E urit de presa si de liberli mai rau decit Uciga-l toaca! Ce-a cistigat Trump prin asta? Daca motivatia lui Trump sunt banii, ce-a cistigat? Daca e ipsit de convingeri, fibra si tremura doar dupa bani? Oare Dumenzeu n-a poruncit sa facem dreptate? Stit dvs ca saptamina trecuta au fost arestati 1.5 mii gangster printre care fiorosii MS 13? EI si? De ce nu i-au arestat cei dinainte cu care autorul pare sa fi fost comod, terologic? Ca n-au vrut! Desi sunt renimiti prin crime, voluri, jafuri sex -trade, acesti 1.5 mii de “membri ai comunitatii” au fost priviti de precedenta administratie ca o victima a nedreptatilor comise de corporatisti? Dar victimile lor? Multa abureala in mintea multor invatatori ai bisericii!!! Multa, nu putina!
  … Iar astazi inca citeva sute de lideri gagnsteri MS 13 au fost arestati in toata California! Sunt atit de fiorosi incit se tem si gangsterii autohtoni de ei. Iar 30% din MS 13 -condusi din San Salvador- sunt ingerasi ilegali amenintati de paginul Trump! Ce-ati zice sa va fie fiica victima a viziunii MS 13?

  Like

 3. Foarte ciudat! Autorul n-are nici macar urma de simpaie fata de o batrina de 74 ani care si-a pierdut pina si pensia -nu numai businessul- din cauza unui liberal politician. Motivul? Excrocul si-a pus ambitia s-o distruga pe crestina ca n-a vrut sa faca placinta pt nunta gaylor cu inscriptia care in mod clar contrasta cu constitutionalul drept al femeii de-a avea alta parere. Nici macar atit? Ce face autorul? O ridiculizeaza pe femeie ca -biata de ea- ar suferi de psihoza pierderii mintuirii. In primul rind, autorul n-are inima. In al doilea rind il doare in cot de micul ordin al calugaritelor catolice care au facut juramint de castitate si care au fost obligate de Obama sa plateasca pt avroturi si au fost scapate de Trump prin ordinul pomenit cu dispret politic de autor. Daca pt femeile astea autorul n-are inima ce obiectivitate are fata de Trump? Trump poate tine linistit mina pe Bible. Autorul e tot atit de politizat precum Trump. Da, nu poti sluji lui Dumnezeu si lui mamona! Tocmai d-aia batrina batjocorita d eautor a renuntat nu doar la business ci si la pensie pt a-L sluji pe Dumnezeu asa cum intelege ea.
  PS- In meetingul tensionat cu Erdogan, Trump a cerut eliberarea pastorului american din Turcia… batind un cui in plus in cosciugul fragilei aliante Turco-Amricane.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: