Mesajul baptiştilor moderaţi: „Famila trebuie apărată, dar biserica trebuie să îşi clarifice mai întâi propriile probleme” | adevarul.ro

Profesorul timişorean Marius Cimpoae, membru al Bisericii Baptiste Germane din Timişoara, cea mai veche biserică baptistă din sud-vestul României, a ţinut să transmită un mesaj moderat cu privire la această problemă.

Source: Mesajul baptiştilor moderaţi: „Famila trebuie apărată, dar biserica trebuie să îşi clarifice mai întâi propriile probleme” | adevarul.ro

Iata, in sfirsit se aude in spatiul public si o voce baptista moderata si rationala. Felicitari, Marius Cimpoae!

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

3 thoughts on “Mesajul baptiştilor moderaţi: „Famila trebuie apărată, dar biserica trebuie să îşi clarifice mai întâi propriile probleme” | adevarul.ro”

 1. De acord cu dvs dar si cu faptul ca marturia noastra va slabi sau intari cauzele pt care pledam public.

  Like

 2. Cand a fost vorba de a protesta împotriva abuzurilor Barnevernet împotriva familiilor Bodnariu, Nan etc. s-au gasit unii care sa ne îndemne sa nu protestam, ne-au spus ca justiția si diplomația trebuie sa lucreze, ca trebuie doar sa ne rugam, ca nu înțelegem noi cat de bine e in Norvegia, ca si biserica o duce bine acolo etc.
  Slava Domnului ca nu i-am ascultat si am împletit rugaciunea cu acțiunea; si familiile se reunesc!!! Haleluia!
  Mi-a plăcut atât de mult un citat spus de un vorbitor la mitingul pentru susținerea familiei de la Oradea : “De-atâta lup si oaia prinde a musca”- superb!

  Like

 3. Din pacate asta e adevarat. Daca ne pierdem marturia ca si crestini biserica, degeaba am vrea sa avem o marturie in lume. In America, tot mai mult biserica dupa biserica accepta casatoriile perversilor. Ce mai pot ei spune atunci presedintilor? Asta poate fi valabil si-n alte domenii orecum cel etic.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: