Fâs politico-religios

Lipsa de logica, sau mai degraba pur si simplu de minte intreaga, a lobbyului (incusiv ‘crestin’?) al armelor de foc este strigatoare la cer. Dar cui ii trebuie minte, daca are dolari. Cu ei oricine isi poate lua si un doctorrat, chiar mai repede ca martsafoiul Posta.

dyo

Culmea fineții propovăduirii ideologice: să strigi, într-o țară în care dreptul de a deține o armă de foc este sfânt, într-o cultură a pistolului și a vieții ca-n filmele cu pușcături, că delicvenții și teroriștii ORICUM ar avea acces la arme pentru a-și duce la împlinire faptele odioase.

E ca și cum ai pretinde legalizarea mitei și a traficului de influență, pentru că ORICUM ele se întâmplă, chiar dacă aceste fapte sunt (încă) în afara legii.

Nu-i așa? Nu are rost să facem ceva în privința drobului de sare, pentru că ORICUM vreun obiect dintre cele agățate pe perete o să-i cadă în cap bietului copilaș. Atât i-a fost micuțului!

View original post

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s