Centrul de cercetare: Credinta si cultura – Conferinta pe teme de etnografie si eclesiologie

Stimati colegi,
 
Sper ca aveti o vara linistita si ca inceputul anului universitar va va gasi cu resurse noi. Va scriu din partea Centrului de Cercetare: Credinta si Cultura, ca sa va anunt ca am reusit sa organizam la Bucuresti o conferinta pe tema Etnografiei si Eccesiologiei. Acest mesaj nu este anuntul oficial ci este doare un mesaj preliminar pentru informarea dumneavoastra. 
 
Conferinta va avea loc intre 2-5 Decembrie 2015 la Bucuresti.
 
Au fost invitati sa conferentieze:
 
– Professor Paul Fiddes, Professor of Systematic Theology, University of Oxford, Director of Research, Regent’s Park College, Oxford
 
– Professor Pete Ward, Research Professor in Ecclesiology and Ethnography, University of Durham (UK) and Professor of Practical Theology at The Norwegian School of Theology, Oslo and NLA University College, Bergen. 
 
– Dr. Sune Fahlgren, University Lecturer at the Theological Institute of Higher Education, Stockholm

 
– Dr Jonas Idestrom, Church of Sweden Research Unit.

– Dr. Clare Watkin, Lecturer in Ministerial Theology, Roehampton University and Chair of the British and Irish Association for Practical Theology.
 
– Dr. Susie Snyder, Fellow of the Oxford Centre for Christianity and Culture  
 
Colaborarea cu profesorul Paul Fiddes de la Universitatea din Oxford si sprijinul acordat de acesta sunt esentiale in realizarea acestui proiect in ultimii ani. Speram ca aceasta conferinta sa fie o oportunitate buna de a initia si continua o discutie despre un domeniu interdisciplinar important (si bineinteles de promova centrul :)). Contributiile din partea participantilor din regiunea noastra geografica sunt binevenite si daca sunteti intersati va rog sa ma contactati dupa ce vom deschide un proces de inscriere in cateva saptamani.
De asemenea va rog sa sprijiniti promovarea conferintei deoarece dorim ca participarea sa fie cat mai larga. Prezentatorii apartin mai multor confesiuni crestine si sunt implicati direct in activitatea entografica si in viata bisericilor lor.
Cu pretuire,
Oti
Prof. dr. Otniel Ioan Bunaciu
Decan, Facultatea de Teologie Baptista
Universitatea din Bucuresti
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s