Iosif Țon – despre aberațiile Papei Francisc!

Mare pacat ca Iosif Ton se amesteca in lucruri in care nu are niciun fel de competenta si se lasa minat de islamofobia ignoranta care domina evanghelismul american.
De la un om de statura si maturitatea lui asteptam, pe buna dreptate, mai mult discernamint si mai multa luciditate in argumentare.
Pacat. Acuzatiile pe care i le aduce Papei Francisc sunt nefondate, si bazate pe informatii neverificate. Cit despre analiza pretinselor lui erezii, de la un teolog ar trebui sa asteptam argumente, nu simple afirmatii dogmatice pe caree le poate demonta oricine are minime lecturi in domeniu.

DREPTATE ÎN DRAGOSTE

Mulțumesc fratelui Țon pentru acest articol, pe cât de adevărat, pe atât de necesar.

Este foarte adevărat faptul că Papa Francisc, în ultimul timp ne uimește cu tot felul de afirmații, una mai nebiblică decât alta.

Îmi dau seama cât de important este pentru noi creștinii, să cunoaștem bine cuvântul biblic, altfel putem fi duși ușor pe o pistă greșită, mai ales când avem de-a face cu-n om atât de blând și smerit, ca Papa Francisc .

Fratele Țon, punctează foarte bine aceste lucruri, în articolul de mai jos.

Mike Olari

iosif-ton-7mai2015


Papa de la Roma

Cu siguranță putem spune că Papa Francisc este un om al păcii: el vrea să elimine războiul de pe pământ. Și pentru aceasta este de admirat și de felicitat. Sunt puțini oamenii care, ajunși în vârful piramidei (indiferent din ce-i construită), își păstrează modestia și bunătatea. Francisc, și le-a păstrat din plin,și după ce a ajuns la vârful piramidei autorității și a puterii!

View original post 634 more words

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s