Rembrandt – omul unei singure carti – UPDATE

Rembrandt

Cu ocazia gazduirii, de catre Casa Pogor, a expozitiei de gravura ”Rembrandt, scene biblice”, Centrul de Studii Europene Robert Schuman a dedicat una din seriile prelegerilor de anul acesta marelui pictor, sub titlul de ”Rembrandt – Omul Unei Singure Cărți”.

Prelegerea are loc sâmbătă dimineața, 1 noiembrie, ora 10.30, la Muzeul Literaturii Române Iași (Casa Pogor, in Copou).

* * *

Iata doua imagini de la reuniunea de astazi.

2014-11-01 11.11.56 2014-11-01 11.38.48

 

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

4 thoughts on “Rembrandt – omul unei singure carti – UPDATE”

  1. Nu stiu exact la ce anume este paranteza asta, stimata doamna, caci nu aceasta este tema acestei postari.
   De data asta va raspund, dar va rog, in principiu, sa ramineti la tema.
   Mai intii, Corneliu Simut este de mai multa vreme rectorul Universitatii Emanuel. Abia acum insa au aflat unii despre asta, in contextul scandalului legat de invitarea lui Pulta la acea scoala, invitatie pe care nu Corneliu a facut-o, ci Paul Negrut, presedintele acelei univefsitati, si cel care gtrage de fapt sforile politice acolo.
   In ce-l priveste pe Corneliu, care mi-a fost mai intii student – unul dintre cei mai buni, intr-o generatie absolut stralucita, este, dincolo de orice indoiala, cel mai titrat academic pe care il au evanghelicii romani. Nu numai prin cele patru doocotorate pe care le detine, ci si prin numaul impresionant de publicatii, asa cum puteti vedea in CV-ul lui, la http://corneliusimut.wordpress.com.
   Corneliu este un om de o harnicie si de o ambitie care nu sunt la indemina celor mai multi dintre noi. De aceea a si realizat atitea. El nu este un om perfect. Are si el slabiciunile lui, ca noi toti. Altfel nu s-ar afla in situatia ingrata in care l-a pus seful lui, nu numai prin ultima gafa politica legata de plagiatorul national, potential viitor presedinte al rusinii in Romania. Dar, din fericire, oamenii invata din greseli, sper, ca noi toti. Ar mai fi foarte multe lucruri de spus, dar ma opresc aici. Sanatate.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: