Solidarizare împotriva simulacrului de concurs de la Academia Română

Daca tot e coruptie generalizata in Romania, si avem un prim-ministru plagiator, adica hot patentat, de ce sa nu fie coruptie si in Academia Romania, ca doar si ei sunt de-ai nostri, romani verzi (cam ofiliti, e drept).

Vaisamar

Am scris deja despre concursul trucat organizat recent de unul dintre institutele Academiei. Sute de candidați au fost puși pe drumuri doar pentru a prostiți pe față cu o făcătură de concurs menită să dea impresia că banii europeni sunt într-adevăr distribuiți ca parte a unei competiții echitabile.

A fost o bătaie de joc asupra căreia vă puteți lămuri citind un material lung din care preiau aici două paragrafe. Găsiți materialul integral AICI.

***

Pe data de 23.05.2014 Institutul pentru Cercetarea Calității Vieții anunța rezultatele unui concurs pentru burse de cercetare post-doctorală. Pentru cine participase la acest concurs rezultatele erau previzibile: puteai anticipa rezultatul după apartenența instituțională a candidaților sau după amabilitatea sau chiar solicitudinea cu care au fost tratați de membrii comisiei. Întreaga organizare a concursului a fost defectuoasă, nerespectând nici cele mai elementare norme în materie de metodologie sau de transparență. Acesta este motivul pentru care un…

View original post 160 more words

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s