Blogul Lui Edi Orasanu

Edi Orasanu

Pe Edi Orasanu il stiu, daca nu ma insel, de peste 30 de ani. Am fost impreuna ani de zile la orele de tineret din biserica baptista de pe Sarariei. Este un om care m-a fascinat intotdeauna. Prin sufletul lui mare, si autenticitatea trairii. Nu l-am mai vazut demult, de ani de zile si  nu prea ne scriem. Acum traieste in Italia, unde de curind a primit cetatenia, si vine rar in tara.

Asa se face ca am aflat abia acum, de la Teo Stanciu, de noul lui blog. Spun ‘nou’, pentru ca am colaborat ani de zile in ceea ce a constituit prima revista electronica a evanghelicilor romani, Salt Street Journal. Spun ca am ‘colaborat’, in sensul ca l-am incurajat cit am putut in aceasta initiativa de pionierat si ca am contribuit si eu, modest, la acest efort, care in aproape patru ani de aparitie a atins 155 de numere saptaninale, intre 19 aprilie 1999 si 27 martie 2003.

Edi, slava Domnului, a ramas acelasi. Scrie cu aceeasi verva, cu acelasi talent, si cu aceeasi sinceritate dezarmanta.

Va puteti convinge si voi citindu-i blogul, AICI.

Mi-e dor de tine, Edi.

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

2 thoughts on “Blogul Lui Edi Orasanu”

  1. Te salut si eu, Edi, si ma bucur sa comunicam, macar pe calea asta, dei as prefera sa povestim pe viu, la un pahar de vin.
    Ai dreptate, nu trebuie scrise acele ‘zecci de pagini’. Ele vor fi scrise in ‘cartea vietii’. Si macar cind se va deschide ea vom avea vreme sa bem vinul cel nou, in imparatie.
    Fii binecuvintat!

    Like

  2. Danut, sa stii ca n-am murit. Sunt putin ingrozit ca apar asa din senin pe doua bloguri importante. Iti sunt dator si azi in multe privinte. Ar trebui sa scriu zeci de pagini despre ce mult ai marcat viata mea. Dar nu e locul, nici momentul si, in plus, sunt lucruri care le tin doar pentru mine. Grazie!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: