Țiganii care s-au întors la Domnul | Iulian-Andrei Crăciun

Țiganii care s-au întors la Domnul | Iulian-Andrei Crăciun.

Un articol superb dspre tiganii ‘pocaiti’ din Boldesti-Scaeni.

Multumesc prietenului Silviu Rogobete pentru acest link.

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

6 thoughts on “Țiganii care s-au întors la Domnul | Iulian-Andrei Crăciun”

  1. Am trait in romania fiind o minoritate crestina, penticostal si ni se spunea peiorativ”pocaiti” Cind cineva voia sa ne priveasca de sus ne spunea asa sau sa ne faca sa ne simtim oarecum inferiori. Stiu ce inseamna sa fi o minoritate. !! Faptul ca azi in Romania nu ne mai spun “pocaiti” ci neoprotestanti sau evanghelici sau penticostali,cel putin la nivel oficial nu schimba atitudinea interioara a unora fata de cei care sint “pocaiti”. Nu vreau sa intru in polemica pe tema asta. Multumesc de atentionare si informatie. Am tot resepctul pentru toti oamenii, am crescut intr-un oras foarte tolerant si ca si crestin nu pot decat sa arat dragoste pentru toti

    Like

  2. Domnul meu, nu toata lumea se inchina, ca dvs., in fara corectitudinii politice. Ca unul care are singe de tigan – si sunt mindru de asta, sunt totalmente impotriva acestei forme de cretinism social.

    Like

  3. Romi,stimabile Daniel Lucescu,nu tigani! Nu mai sunt tigani din anul 1971,asa cum romanii nu mai sunt valahi din anul 1862. Aceasta initiativa se numeste ” dreptul la identitate”. O seara buna!

    Like

  4. Parca stiam ca si World Vision a avut proiecte acolo.
    Si, poti sa-mi spui simplu, Danut. Nu ma prea dau in vint dupa felulin care se ‘fratesc’ pocaitii, mai ales pentruca adesea ce urmeaza dupa folosirea acestui cuvint este exact opusul. Prefer vorbirea normala.

    Like

Leave a comment