If All Land Ice Melted

National Geographic has just published a series of amazing maps showing what that shore lines would look like on every continent if all land ice would melt, raising the sea level with about 66m. Really amazing. And scary at the same time.

Europe

Search on the link above for the other maps.

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

2 thoughts on “If All Land Ice Melted”

  1. De speriat. Oamenilor le face sa aiba fantezii apocaliptice. De ce s-ar topi toata gheata terestra? Probabil ca s-au terminat intrebarile de pe Pamint. Anul 2013 a fost cel mai rece in Anglia de nu stiu citi amar de ani. In America, ultimii doi ani au fost “ca pe vremuri”. ONU a recunoscut ca a gresit putin temperatura medie; da’ nu-i nimi ca toti oamenii gresesc, deci tot e pericol. Dictatorii mondiali prefera sa manipuleze lumea prin amenintari cu catastrofele ca s-o poata domina/salva. Iar noi nu ne dam seama ca ei si sunt catastrofele care ar trebui sa ne sperie. Exista un Dumnezeu care vegheaza sa nu se topeasca toata gheata terestra; asa ne-a promis la iesirea lui Noe din corabie. Exista alte lucruri care sa-i ingrijoreze pe oameni.
    PS- Pt “necredinciosi”, Obama se foloseste de pericolul urgent al incalzirii globale ca sa eludeze Constitutia intarindu-si abuziv puterea. Nu e singurul.

    Like

Leave a comment