Vasi Croitor lanseaza situl Eroii credintei

Foto Fam Ioanid

Costache Ioanid si sotia (fotografie de pe situl Eroii credintei)

In cadrul serviciului special din aceasta seara, de la Biserica Penticostala Filadelfia din Bucuresti, de celebrare a centenarului nasterii lui Costache Ioanid si a lui Constantin Caraman, Vasi Croitor a anuntat lansarea pe platforma WordPress a sitului Eroii credintei, dedicat ccelor care au trecut cu cinste, si adesea cu eroism, prin persecutile pentru credinta din perioada comunista.

Deocamdata exista doar paginile dedicate celor doi sarbatoriti, dar speranta lui Vasi este ca, cu contributia celor care au fost martorii acestei perioade, sa se adune multe marturii despre acele vremuri.

Ii doresc mult cucces lui Vasi si sper din toata inima ca rezultatele acestui proces sa nu fie o arhiva privata, tinuta sub cheie, ci una de folos public, pentru folosul celor care vor scrie cindva, sub diverse forme, istoria rezistentei rezistentei crestinilor din Romania impotriva terorii rosii.

Advertisement

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

2 thoughts on “Vasi Croitor lanseaza situl Eroii credintei”

  1. Daca te vei uita din cind pe noul site, vei afla.
    Desigur, cuvintul ‘erou’, folosit aici, ar trebui pus intre ghilimele, caci cei doi n-au murit pentru credinta, daca la sensul strict al termenului faci aluzie.
    Limba insa, asa cum bine stii, nu este o realitate inginereasca, ci o arta.
    Relaxeaza-te deci putin. Ca e Advent si ar treui sa fim cu totii mai senini. 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: