Yotel

In urma cu aproape patru ani vorbeam AICI despre un concept interesant de business numit Yo! si inspirat din cultura japoneza.

Luasem cunostinta cu el atunci cind, silit de o distanta prea mare intre doua zboruri, dupa un lung zbor transatlantic, at tras pentru citeva ore in Yotel, hotelul firmei Yo! din Aeroportul Amsterdam.

Intre timp am cunoscut si restaurantele Yo! Sushi, care imi plac atit de mult, incit de fiecare data cind il  vizitez pe feciorul meu la Glasgow, mergem sa mincam acolo macar odata.

Iata ca, de curind, fiind in drum din Costa Rica spre Romania, dupa un drum de aproape 11 ore, am avut iarasi un overlay (diatanta intre zborusi) de peste opt ore, asa incit, foarte obosit fiind, am tras din nou la Yotel, unde am si facut citeva poze. Inaite de a atasa pozele, trebuie sa mai adaug ceva. circa 60 de euro pentru cinci ore de cazare nu este un pret mic, dar, in conditiile date, poate constitui diferenta intre epuizare si pastrarea echilibrului sanatatii, o chestiune de viata si de moarte pentru un calator ca mine.

Redau, deci, mai jos, pozele facute (scuze pentru calitate; sunt facute cu iPhonul, in clar-obscurul camerei. daca foloseam o camera foto cu un blitz mai bun ieseau mai bine. Dar las asta pe data viitoare. Acum eram prea obosit pentru a mai scoate camera din geanta. Va asigur ca dupa ce m-am culcat, am dormit neintors cele cinci ore.

patul si oglinda

  

patul si televizorul la capul patului

  

oglinda cu masa, pliata si fixata pentru lucru

  

dusul si prosoapele

 

chiuveta si toaleta

Totul incape intr-o camera de nu mai mult de 2,5 x 2,5 m. Camera sclipeste de curatenie si este lipsita de zgomot. Accesul la internet si TV este gratuit si cei interesati pot comanda si ceva pentru masa.

Mai multe detalii pe linkul de mai sus sau pe web.

Este o experienta care merita incercata, macar odata.

 

 

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s