Plagiatorul si repetentul nu ma reprezinta

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

10 thoughts on “Plagiatorul si repetentul nu ma reprezinta”

 1. Un popa idiot trage din acest post concluzia ca sunt basist (comentariile lui cretine ajung de multa vreme in spam). Asa cum ziceam, baiatul asta,in afara de patima ortodoxista, nu prea are nimic in creier.
  Pentru claritate, de dragul prostimii reprezentate de acest cleric redus, declar inca odata ca nu-mi place badarania lui Basescu, dar, din pacate. el reprezinta perfect de bine micimea poporului roman. Si, in ciuda grosolaniei lui, a facut o multime de lucruri bune, chiar daca adesea neterminate si facut de mintuiala. Garantat insa ca nu ar fi fost mai bine cu puscariasul Nastase. Iar cu repetentul Antonescu este garantat vca va fi mult mai rau.

  Like

  1. stimate frate danut.
   supscriu de acord 100%100
   nota zece pentru opservatia ta.!
   vi binecuvntat amin.

   Like

   1. Draga DanutM, faptul ca ii jignesti pe cei care au o alta parere decit a ta denota ca nu posezi educatie, cultura dialogului si spirit democratic. Semeni leit ca mentalitate cu Base ; sper sa nu capeti putere decizionala in aceasta tara pt ca ma tem ca vei reactiona tot atit de grobian ca Base ; spui ca Base a facut o multime de lucruri “bune”, dar nu mentionezi nici unul ! Spre deosebire de laudatul de tine Base, Nastase si Crin au macar educatie, cultura si stapinesc bine limba romana….

    Like

   2. Domnule Babeanu,
    Daca ati fi si concret in legatura cu jignirile la care va referiti. Daca este vorba de ‘popa idiot’, atunci trebuie sa va spun ca, tipic pentyru dvs., va pripiti sa judecati ceea ce nu cunoasteti (adica, in afara de cezul ca sunteti autorul porcariilor scrise de popa, ceea ce ma indoiesc, nu aveti de unde sti ce a spus acesta), Deci, vorbiti in necunostinta de cauza. In plus, ceea ce spounea el nu avea nici o legatura cu poliica, ci ciu obsesiile lui sectar-fundamentaliste. deci din nou ati gresit.
    In ce priveste lista lucrurilor bune (dar neterminate) facute de Basescu, daca v-as banui de buna credinta, dar nu este cazul, v-as spune; nu cred insa ca va intereseaza. In ce va priveste cred ca se potriveste vorba englezeasca: ‘do not bother me with facts; I have already made up my mind’.
    In final, mi se pare strigator la cer sa va vad vorbind de educatie in cazul repetentului, al plagiatorului si al copartasului la plagian, acum puscarias. Decit asemenea educatie, mai bine cu badea Gheorghe.

    Like

 2. Domnule Manastireanu, se pare ca avem si chestii comune. Nici pe mine nu ma reprezinta acesti doi indivizi. S-ar putea ca intr-un final sa le multumim, totusi. Au trezit din letargie ceea ce numim: “societatea civila”. Sa speram in mai bine….

  Like

  1. Stimata Isabela,
   Daca avem orbul gainilor si nu vedem ca magarii astia doi sunt mai pericvulosi decit badarania lui Basescu, atunci nu vom vedea niciodata. Sau vom vedea prea tirziu. Eu unl nu-mi permit aceasta iresponsabilitate. Chiar daca nu-mi place de omul Basescu.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s