Am primit in sfirsit un exemplar al tezei de doctorat publicata in Germania

Am primit in urma cu vreo saptamina exemplarul tiparit al tezei mele de doctorat publicata de Editura Lambert din Saarbrucken.

Cartea arata destul de bine pe dinafara, doar eu am proiectat in mare parte coperta. Hirtia volumetrica utilizata nu este neaparat de cea mai buna calitate, dar ma mingii cu gindul (ecologist) ca este facuta din recuperari.

Tiparul nu este prea pronuntat, dar aceasta se poate datora marimii literelor.

Aceasta este cea mai mare scadinta a cartii. Corpul de litera este prea mic pentru ca textul sa poate fi citit cu usurinta. Notele de subsol mai ales sunt dificil de citit, dar se poate sa fie asa din pricina dioptriilor mele.

Important este insa, pentru mine, ca este tiparita si poate fi la dispozitia celor interesati de cercetare pe aceasta teme interesanta a perihorezei.

Acum imi trebuie sa gasesc timpul necesar pentru a lucra la editarea finala a traducerii, pentru publicarea in limba romana si ma tot intreb ce sanse am sa fac asta pina la pensie. Din pacate, oricit mi-as dori, nu pot lasa asta pe seama nimanui. Cei care m-au putut ajuta au facut-o deja. E rindul meu acum.

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

6 thoughts on “Am primit in sfirsit un exemplar al tezei de doctorat publicata in Germania”

  1. Un popa ortodox care isi gaseste placerea in a otravi blogosfera cu productiile sale sectare si fundamentaliste se minuneaza ca teza mea scrisa in engleza a aparut in… Germania.
    Daca ar reusi sa paraseasca ignoranta in care se scalda (in mod deliberat, sau pentruca nu poate altfel) ar afla ca editurile academice mai mari sau mai mici din toata lumea publica texte in limba engleza, devenita lingua franca in lumea academica actuala.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: