Richard Rohr pentru prima data in Romania

Pr. Richard Rohr

Asa cum stiu deja cei care zabovesc din cind in cind pe acest blog, Pr. Richard Rohr este unul dintre maestrii contemporani ai spiritualitatii pe care ii apreciez cel mai mult.

In ultima perioada citesc cu enorm profit sufletesc cartea lui Falling Upward. A Spirituality for the Two Halves of Life, din care sper sa impartasesc cite ceva aici, daca-mi va permite toimpul limitat pe care-l am la dispozitie.

Recent am incercat (fara succes, asa cum m-am asteptat; omul acesta are planuri pe citiva ani inainte) sa-l invit la un retreat World Vision.  Astfel am aflat ca parintele va veni pentru prima oara in Romania, in perioada 5-7 iunie, la intilnirea organizata la Manastirea Simbata, de linga Sibiu, de International Prison Chaplains Association – Europe (vezi AICI).

Din pacate nu este vorba de o intilnire deschisa. Sper totusi sa-l pot intilni atunci pe Pr. Rohr, care m-a invitat sa ne vedem in acea perioada.

Multumesc pe aceasta cale prietenului meu Chris Heuertz, de la World Made Flesh, care mi-a facut legatura cu Pr. Rohr.

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s