Paula Seling ne face un dar de Paste

Paula Seling este, cred eu, una dintre cele mai frumoase si mai sensibile cintarete din Romania. Alaturi de muzica de scena, Paula cinta uneori si muzica de inspiratie religioasa si vorbeste din cind in cind, cu extrema sfiala si decenta despre credinta ei.

Cu ocazia sarbatorilor de Pasti, Paula Seling daruieste admiratorilor ei un album de muzica bisericeasca. Cele cincisprezece piese superbe pot fi descarcate gratuit de AICI. Multumim, Paula, si sa-ti dea Dumnezeu sarbatori luminate de flacara invierii.

Pentru a va face sa gustati ceva din minunatia acestei voci, redau mai jos un clip cu o melodie care nu se afla pe acest album si se numeste Raurel de ploaie. Sper sa va placa cel putin la fel de mult cum mi-a placut si mie.

Alaturi de situl personal, Paula are si un blog, pe care puteti gasi noutati despre cariera ei artistica.

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

2 thoughts on “Paula Seling ne face un dar de Paste”

  1. Intr-adevar, o surpriza foarte placuta sa aflu ca cea care e un fel de Celine Dion a Romaniei canta astfel de cantece. Multe dintre ele par a fi de la Oastea Domnului; cred ca pe multi romani, daca ar asculta cateva din ele i-ar trece un fior pe sirea spinarii…’La ce folos sa ai bani, placeri, renume sau multe cunostinte, daca iti vei pierde sufletul in schimb?’, spune unul din catence…Tare! Sunt placut surprins si sa aud printre aceste cantece, majoritatea romanesti, un coral lutheran (cel putin asa imi suna mie unul din ele)…M-as bucura sa cumpar CD-ul.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s