Sondaj: Omul Anului la evanghelicii din România « România Evanghelică

Sondaj: Omul Anului la evanghelicii din România « România Evanghelică.

O excelenta initiativa a lui Alin Cristea. Va invit sa votati si voi.

Sunt absolut sigur ca ‘batalia’ principala va fi intre Vasilica Croitor si Iosif Ton.

In ce ma priveste, din multe motive , dar mai ales din pricina importantei demersului sau si pentru ca este vorba de un om al viitorului, am votat fara ezitari pentru Vasilica Croitor, cu toata pretuirea pe care o am (inca), in ciuda tuturor criticilor legitime care i se pot aduce , pentru Iosif Ton.

As vota insa, din nou fara ezitare, intr-un sondaj legat de evenimentul evanghelic al anului 2010 (Alin, ideea asta este gratis :-), pentru cazul Iosif Ton-Strajerii.

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

14 thoughts on “Sondaj: Omul Anului la evanghelicii din România « România Evanghelică”

  1. Mai mult de atat, Dani, prin trairea lui, ne-a ajutat sa ne apropiem mai mult de Dumnezeu, sa simtim dragostea Lui si sa dorim sa Ii slujim. Putini stiu de proiectele care le-a facut cu tinerii, si mai ales grupul de studiu si rugaciune, care a inceput sa aduca roade. Merita numele de OMUL ANULUI LA EVANGHELICI. A fost mai mult de atat. E un inger, inca de pe cand traia pe pamant.

   Like

 1. In sufletul meu Iosif Ton ,a fost si ramane inegalabilul promotor a dragostei in Iisus Hristos,in slujba caruia s-a ancorat cu toata fiinta,daltuind in suflete precum al meu,nevoia de sfintenie,nevoia de bunatate ,absolutul ca argument al dragostei dintai…………………..il respect si mai mult pt. curajul de-a apara credinta in Iisus Hristos , nu neaparat doctrine care vin sa ne disciplineze ca regulamente de ordine interioara de cele mai multe ori……….ffffff multi cresti au venit la Hristos prin I Ton………….ma voi ruga in continuare pt. dansul.

  Like

 2. Dani Otescu merita sa fie omul anului,acesta gandinduse mai mult la persoanele din jur decat la el insasi,si-a riscat viata incercand sa salveze alte doua,stima si respect pentru el,ganditiva cu nu sunt mult eroi asa cum este el care si-a dat propria viata pentru a salva pe altcineva.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s