Reluarea publicarii dosarului

In noiembrie 2007 am lansat acest blog cu publicarea primelor documente din dosarul meu de urmarire informativa (DUI) de la Securitate.

Transcrierea documentelor este insa o munca anevoioasa si ar fi imposibila, in conditiile responsabilitatilor mele profesionale actuale, fara ajutorul prietenei mele Mirela Balteanu, careia ii multumesc inca odata, pe aceasta cale pentru slujirea ei.

Tocmai am primit un nou set de documente transcrise si voi relua astazi publicarea documentelor, pina voi epuiza acest grup.

Este vorba de documente dinainte, din timpul si imediat dupa satisfacerea serviciului militar (1973-1974). Ca si mai inainte, voi adauga comentariile mele ori de cite ori socotesc ca este necesar pentru a clarifica sensul documentelor. Daca insa ramina totusi aspecte neclare, va rog sa puneti intrebari si voi incerca sa raspund, in masura in care pot face asta.

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

2 thoughts on “Reluarea publicarii dosarului”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s