Atelierul de biserici

Stimați profesori, dragi colegi, prieteni,

Vă invit luni, 4 ianuarie 2010, ora 18, la conferința – dezbatere despre bisericile vechi și noi, intitulată Atelierul de biserici, organizată de Parohia Munteni-Copou în colaborare cu Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sf. Vasile cel Mare” din Iași, având ca invitați pe arhitect Ana-Maria Goilav, cadru didactic al Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” din București și pe bizantinologul Petre Guran, director executiv al Uniunii Arhitecților din România.

Evenimentul se va desfășura în atrium-ul Seminarului Teologic (Seminarul este situat în Aleea Mihail Sadoveanu nr. 46) și vor participa ca invitați, pe lângă enoriașii Parohiei Munteni-Copou, arhitecți, istorici și teologi care și-au manifestat interesul față de această inițiativă. Cu acest prilej, conferențiarii vor prezenta pentru dezbatere publică și propunerea de proiect a viitorului așezământ parohial ce va construi în Copou, cu hramul Sf. Maxim Mărturisitorul și Sf. Grigorie Palama.

Pr. Dragoș Bahrim

* * *

NOTA: A fost o intilnire interesanta, in care s-a discutat proiectul noii biserici din zona Copou, ce va fi dedicata Sf. Maxim si Sf. Grigore Palama.

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

One thought on “Atelierul de biserici”

  1. Fie ca bunul Dumnezeu sa ne ajuta pe toti Crestinii sa fim adevarate “pietre vii” in Biserica Lui.
    – 1 Petru 2.5

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: