Viata de dupa noapte – un excelent articol de Alin Ionescu

Alin Ionescu, jurnalist la trustul Catavencu, publica pe site-ul Vox Publica un excvelent articol despre responsabilitatea intelectualului public in actuala situatie a Romaniei.

Asa cum comentam pe site, desi sunt de acord in mare parte cu ideile autorului. consider ca o adevarata iesire din cosmarul actual este imposibila fata o asumare clara a trecutului nostru comunist si a responsabilitatii diferentiate a fiecaruia dintre noi cu privire la acesta.

Cu aceasta ocazie, as dori sa recomand cititorilor acestui blog site-ul Vox publica, ubul dinyre putinele foruri publice neviciate de inregimsntraea jalnicei tagme gazetaresti de la noi la interesele oligarhiei neocomuniste care controleaza viata economica si politica a acestei tari uitate de Dumnezeu.

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

3 thoughts on “Viata de dupa noapte – un excelent articol de Alin Ionescu”

 1. Am remarcat dinamicul site Vox Publica, pe care l-am si semnalat prin banner si citate din articolele autorilor, dar deocamdata sint rezervat, avind in vedere ca e pe “teritoriul mogulului”.

  Am observat articole scurte scrise ZVICNIT (care, desigur, plac romanilor degustatori, din traditie, de bancuri).

  Am mai remarcat comentarii isterice si badarane care sint afisate.

  Si inca nu am tras o concluzie daca autorii articolelor dialogheaza cu cititorii.

  Like

 2. danut,
  in 89 inainte de caderea regimului ceausescu am urmarit live lpe budapesta I o ceremonie de reconciliere intre familiile unora lichidati de securitatea maghiara (nu sunt sigur dar parca era familia lui nagy) si niscaiva lideri ai puterii. ai stiinta de asa ceva in alte tari foste comuniste? actiunea a avut loc parca intr-un cimitir in care au fost ingropare victimile.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s