Masterat Istoria Comunismului in Romania

master160x86

Încep înscrierile la programul de masterat Istoria comunismului romanesc. Pentru acest an, locuri bugetate şi înscrieri prin corespondenţă.

Înscrierile pentru programul de master Istoria comunismului românesc, organizat de Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului în România, Facultatea de Istorie a Universităţii „Al. I. Cuza” din Iaşi şi Centrul de Studii asupra Comunismului şi Postcomunismului, vor avea loc în perioada 13-18 iulie 2009, iar rezultatele se vor afişa în preajma datei de 20 iulie 2009. Dosarele de înscriere se pot depune la Facultatea de Istorie a Universităţii „Al. I. Cuza” sau se pot trimite prin poştă pe adresa facultăţii. Dosarele incomplete nu se iau în considerare. Detalii despre condiţiile de admitere, componenţa dosarului şi programul de master găsiţi în broşura ataşată.

În acest an, master-ul Istoria comunismului românesc beneficiază de 8 locuri finanţate de la buget şi 25 de locuri cu taxă. La concursul de admitere la master, din acest an se pot înscrie absolvenţii Bologna (care au urmat cursuri universitare de licenţă cu o durată de 3 ani) precum şi absolvenţii promoţiilor anterioare sistemului Bologna (care au urmat cursuri universitare de licenţă cu o durată de 4 ani).

Despre programul de master Istoria comunismului românesc, precum şi despre alte activităţi ale Centrului de Studii asupra Comunismului şi Postcomunismului află mai multe AICI.

Înscriere şi selecţie

Prima sesiune
a) 13-18 iulie 2009 – înscrierea candidaţilor
b) 19-21 iulie 2009 – selecţia candidaţilor şi afişarea rezultatelor

A doua sesiune
a) 7-12 septembrie 2009 – înscrierea candidaţilor
b) 13-15 septembrie 2009 – selecţia candidaţilor şi afişarea rezultatelor

A doua sesiune se va organiza doar în cazul în care vor rămâne locuri libere după sesiunea din luna iulie.

Broşură
pdf descarcă document (PDF)

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: