Charles Villa-Vicencio la Areopagus – UPDATE!

Charles Villa-Vicencio

Charles Villa-Vicencio (sursa: Evenimentul zilei)

Miercuri, 1 iulie 2009, a avut loc la Centrol Areopagus din Timişoara, la ora 19.00 un forum cu Charles Villa-Vicencio şi Vladimir Tismăneanu cu tema “Dincolo de condamnare. Adevar şi reconciliere în perioada de tranziţie“. Discuţiile au fost moderate de Silviu Rogobete şi Dănuţ Mănăstireanu. AICI gasiti imagini de la acest eveniment.

De asemenea, cititi AICI comunicatul de presa al Ministerului Afacerilor Externe cu privire la vizita in Romania a Profesorului Villa-Vicencio, care recunoaste rolul jucat de World Vision in aceasta initiativa.

afis villa vicentio

Astazi, joi 2 iulie, Profesorul Charles Villa-Vicencio a primit titlul de Doctor honoris causa al Universitatii de vest din Timisoara.

Citiţi AICI prima parte a unui interviu dat de Charles Villa-Vicencio în urmă cu două zile ziariştilor de la Evenimentul zilei. A doua parte a interviului, AICI.

Acelasi cotidian publica AICI un editorial despre Villa-Vicencio, semnat Andrei Craciun, intitulat “Pentru cei care nu gandesc”, si AICI prima parte a unui text al lui Vladimir Tismaneanu, despre acest important specialist din domeniul justitiei de tranzitie. Urmatoarele doua parti ale acestui text vor aparea curind in acelasi ziar.

Advertisement

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

One thought on “Charles Villa-Vicencio la Areopagus – UPDATE!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: