Let’s Fight for Oral Health on All Fronts!

1

2

31

4

5

6

7

8

9

10

11

12

(The author of these posters will remain anonymous, for the time being, at his request.)

Ataşez mai jos, pentru cei interesaţi, fişierul în format PPT. Dacă doriţi, îl puteti salva in format SHOW, folosing Power Point.

red-dental-posters

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

5 thoughts on “Let’s Fight for Oral Health on All Fronts!”

 1. Ma poate ajuta cineva sa aflu cum anume as putea include prezentari power point in posturile wordpress? Autorul m-a rugat sa includ prezentarea si n-am stiut cum s-o fac. N-am stiut nici macar cum sa pun prezentarea pe blog pentru download.
  ma lumineaza cineva?

  Like

 2. Danut,
  nu exista plugin sau solutie interna in WP. Astfel de files sunt voluminoase, iau spatiu mult şi solicită prea mult serverul. Soluţia este de a deschide un cont la http://www.mediafire.com/ , apoi să faci upload acolo la ceea ce vrei să prezinţi şi să pui link-ul în post. Astfel filele sunt găzduite în altă parte. Soluţia seamănă cu o scărpinare după urechea stângă cu mâna dreaptă… dar asta este!

  În loc de mediafire se găsesc o mulţime de alte site-uri care oferă găzduirea de files.

  Like

 3. Nu se pot include prezentari PPT. WordPress e destul de restrictiv. Dar puteti include fisierul ppt si sa faceti link la el, cam cum includeti poze. Pentru a face upload folositi butonul steluta/rotita din dreapta Upload/Insert, atunci cand scrieti sau editati un text.

  Like

 4. Autorul acestor postere vrea sa va adreseze urmatoarea intrebare:
  De ce credeti ca aceste postere sint amuzante, dar daca as fi pornit de la niste postere hitleriste/naziste situatia ar fi fost cu totul alta? E interesant cum lumea percepe total diferit cele doua lumi criminale, chiar si cei care au suferit direct sub comunism

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s