Un blog interesant – Gimnastica intelectuala pe chestiuni biblice

gymnastics

Încerc să vă prezint astăzi, aşa cum fac din când în când, un site web care consider că merită a fi explorat, din diverse motive.

De data aceasta este vorba de un blog wordpress intitulat Gimnastică intelectuală pe chestiuni biblice. Site-ul vădeşte multă creativitate şi oferă celor interesaţi o multitudine de resurse care ar putea fi de folos unora dintre noi.

Desigur, recomandând acest site, nu vreau să spun că sunt neapărat de acord cu poziţia autorului în chestiunile prezentate. De obicei nici nu-mi pierd vremea explorind site-uri cu care sunt 100% de acord, căci mi se pare plictisitor şi nefolositor. De asemenea, uneori explorez chiar şi site-urile celor care mă enervează (nu este cazul acestui blog), dar le părăsesc repede dacă este vorba de oameni lipsiţi de bun simţ.

Nu am aflat de pe blog cine este autorul blogului, si doar faptul că este din Petroşani. Am aflat “pe surse” (dacă este să folosesc o formulă jurnalistică idioată, dar la modă), că este vorba de un om relativ tânăr, care se închină la biserica Capela Calvarului din Petrosani. Faptul că autorul nu-şi declină numele, mi se pare cam straniu, dar oamenii pot avea tot felul de motive pentru asemenea opţiuni.

Recunosc că multă vreme am stat departe de blogul recomandat astăzi, căci numele lui mi se pare cam neinspirat. Poate doar pentru că sportul mă cam lasă rece (prea multă corupţie, falsitate şi scandal). De gustibus

Dacă puteţi trece pentru asta, aşa cum am făcut şi eu recent, vă garantez că veţi găsi un site demn de interes.

Advertisement

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

One thought on “Un blog interesant – Gimnastica intelectuala pe chestiuni biblice”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: