Mariana Sain-Morar – Stralucire la apus

shining-in-the-sunset-9x12-1986

Mariana Şăin-Morar – Shining in the Sunset – 1986

Lucrarea, cu un caracter mai jucăuş decât celelalte din această serie, are dimensiunile 9 x 12 inch şi a fost realizată în 1986 în tehnica oilpastel.

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

6 thoughts on “Mariana Sain-Morar – Stralucire la apus”

 1. Domnule Manastireanu,

  Eu cred ca dumneavoastra interziceti comentarii care ar putea genera discutii interesante. Doar fiindca exprima un alt punct de vedere nu inseamna neaparat ca sunt si rautacioase. Din nou, cred ca ar fi interesant de dezbatut subiectul pe marginea obscenitatii in arta ca si cea prezentata mai sus. Sau nu?

  Like

 2. Eu nu interzic nimic, dar nici nu ma poate obliga cineva sa gazduiesc fundamentalisme de doi bani.
  A propos, imi puteti spune care este pregatirea dvs. teologica si artistica ce va dau eventual voie sa va pronuntati cu competenta in aceasta problema?
  Ca de parerile celor care au opinii despre toate lucruile, mai ales despre cele pe care le cunosc cel mai putin sunt satul.

  Like

 3. Lumea imaginatiei,desi se aseamana cu lumea reala in care traim este de fapt o lume alternativa.Imaginatia artistica este activitatea primordiala a celor care creeaza. Imaginatia rearanjeaza ideile si obiectele banale ale lumii care ne inconjoara,intr-un fel nou ,diferit in asa fel incit sa ni le faca vizibile,usor de inteles noua.
  Traind in prezenta artelor intelegem mai bine rasa umana.
  Sa realizezi pe deplin umanitatea ta nu este deloc frivol.

  Like

  1. Multumesc, Mariana. Dupa cum vezi, aceasta lucrare a stirnit patimi in lumea noastra evanghelica plina de pudibonderii ieftine si de ispitiri refulate. Ca sa nu mai vorbim de lipsa unei educatii plastice elementare. Si eu care ma gindeam sa afisez seria de nuduri. 😦
   Cred totusi ca am s-o pun, ca sa crape prostia de ciuda. Pe unii nu-i faci sa gindeasca decit daca-i sochezi.

   Like

 4. Andrei, Iti multumesc pentru ca mi-ai spus ca nu-ti place lucrarea. E intr-adevar mai greu de digerat daca te uiti evaziv…Daca o sa-ti placa vreo lucrare de-a mea in viitor, nu ezita sa-mi spui.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s