Un blogger de succes – Beniamin Husarciuc

beniamin-husarciuc

Beniamin şi familia (Sursa: Facebook)

Cei care se uită pe informările statistice afişate din când pe blogul România evanghelică de Alin Cristea în legătură cu blogurile evangelicilor, vor fi observat că cel care ocupă absolut fără concurenţă primul loc in topul ZeList între evanghelici este blogul Hux.ro, al Lui Beniamin Hurasciuc (în momentul în care scriu acest post, ocupă locul 238 în topul respectiv). Până în 12 iulie 2008 a deţiut blogul Husarul, pe WordPress, după care s-a mutat pe blogul de mai sus.

Probabil că, la fel ca mine, unii dintre cei care citesc aceste statistici se vor fi întrebat cine este acest personaj. Iată câte ceva din ceea ce putem afla despre el, la o simplă căutare pe internet.

Beniamin are 30 de ani, este bucovinean, căsătorit cu o fată superbă şi are doi copii (n-am reuşit să aflu dacă al doilea este băiat sau fată 🙂

Este membru al unei biserici baptiste şi are, în mod evident, internetul în sânge. scrie cu o mare uşurinţă şi evident talent. Ascultă Jars of Clay şi urăreşte talk show-uri tv. Îi place filmul La vita e bella (şi mie). Îi place Jurnalul fericirii al lui Steinhardt, şi este fan Wurmbrand. Este, de asemenea un mare pasionat de maşini )pe blogul lui găsiţi adesea prezentări auto extrem de competente – un fel de Top Gear bloggeristic). Vă invit să vizitaţi din când în când blogul lui Beniamin. Vă asigur că va fi cu mult folos şi cu cu multă plîcere.

Succes mai departe, Beniamin!

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

7 thoughts on “Un blogger de succes – Beniamin Husarciuc”

 1. La o asa frumoasa descriere, e mai mult decat o mandrie sa pot spune ca il cunosc :))) “Il cunosc! Il cunosc!” Bravo, Beni, go on!

  Personajul din carucior banuiesc ca e fetita, cel putin dupa culoarea hainutelor… iar daca imi amintesc de faptul ca ii cunosc bine familia, imi dau seama ca sunt mai mult decat convins ca Reia e fetita. Frumos nume, nu? Ca si “Zara”, numele surioarei ei mai mari.. 🙂

  Like

 2. Eu am trei nepoţi nazdrăvani aici acasă, plus cel din Glasgow (unde avem şi o prinţesă).
  Ne-am dorit ca fata să ne facă şi o nepoată, dar n-a fost să fie. Aşa încât va trebui să ne mulţumim cu trei nurori frumoase, peste vreo douăzeci de ani.
  Nu este nici o sugestie; doar o confesiune.

  Like

 3. Imi cer mii de scuze pentru un dezacord strecurat in textul de mai sus din pricina unor modificari, dupa care n-am mai verificat textul in ansamblu. Multumesc pentru atenţionare. Sunt deschis la orice astfel de atentionari.
  Asa cum spuneam, respectul pentru limba o forma elementara de patriotism. Cu alte cuvinte, a fi “agramat”, aşa cum, cu amabilitatea-i recunoscută mă descria un “admirator”, este pentru mine un păcat de moarte.

  Like

 4. Iti multumesc ca ai sters comentariul…dovada de integritate si respect…wow incredibil si va mai numiti bloggeri…blogul este un spatiu de opinie si transparenta, e bine ca ai invatat sa cenzurezi…numai bine iti urez. Rusine si tie

  Like

  1. Iata ca iti permit sa ma injuri pe mine pe blogul meu (a propos, la ce biserica se invata asta?). Nu-ti voi permite insa sa-i injuri pe altii aici. daca ai ceva de spus cuiva, fa-o barbateste, direct aceluia, nu prin ricoseu, pe blogurile altora. Lasitatea nu este o virtute.
   Si inca ceva. Regulile acestui blog, inclusiv definitia ‘transparentei’, este apanajul meu, nu al altcuiva. Daca prin transparenta se vede ceva lipsit de bun simt, prefer opacitatea.
   Oricum, cu asemenea maniere nu cred ca merita sa ne vedem prea des.
   In final, niste citate de pe propriul tau site. Poate ca intre timp ai uitat propriile reguli. Sau ceea ce le ceri altora nu ti se aplica si tie? Asta se cheama fatarnicie. Deci (potrivit propriilor tale cuvinte):

   1. Acesta este un web-site crestin,respecta credintele celuilalt. Este OK sa ai o opinie diferita dar NU este acceptabil sa-i insulti pe ceilalti si sa le pui porecle. Tine minte sa-i tratezi pe ceilalti crestini cu acelasi respect pe care tu il astepti in schimb.

   4. Nimic care sa fie ofensiv sau contraproductiv partasiei: Toata lumea e binevenita pe site-ul crestin 3D,dar daca este cineva aici care NU este pentru a avea partasie (sau care vrea sa stie despre crestinism), ci doar pentru a perturba partasia, a ofensa oameni, sau orice altceva, acea persoana nu este binevenita.

   Cred ca ajunge.

   Like

 5. Danutz nu am injurat pe nimeni am folosit cuvantu “rusine” nu cred ca e injuratura, sti foarte bine ce am scris.
  Imi pare rau ca am facut excess de zel si ca te-am jignit si pe tine si pe Beni dar de injurat nu am injurat pe nimeni nu-mi sta in caracter.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s