Biserica Strajerul la ceas aniversar

strajerul_logo

Diminică  9 noiembrie Biserica Penticostală Străjerul celebrează zece ani de la înfiinţarea sa. Pentru mai multe informaţii despre această biserică, şi, de ce nu, o posibilă participare le serviciile de cult ale bisericii, vă rugăm sa vizitaţi link-ul de mai sus.

Astăzi, sâmbătă 8 noiembrie, a avut loc la Casa de cultură “Mihai Ursachi” o foarte interesantă dezbatere cu tema “Locul Bisericii Penticostale în România şi în Iaşi”, cu participarea Conf. Dr. John Tipei, Rectorul Institutului Teologic Penticostal din Bucureşti şi a Pastorului Emil Căileanu, din Iaşi.

Mâine cu ocazia acestei aniversări, voi afişa un text analitic scris de Conf. Dr. Dănuţ Jemna, prezbiterul Bisericii Străjerul, pe tema dezbaterii de astăzi.

Să aveţi o duminică binecuvântată!

PS De asemenea, transmitem aceleaşi urări de binecuvântare Bisericii Baptiste Bunavestire, din strada Sărăriei, care mâine celebrează şi ea 80 de ani de existenţă.

Advertisement

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

2 thoughts on “Biserica Strajerul la ceas aniversar”

  1. VA DORESK O ZI BINEKUVANTATA S DUMNEZEU SA VA ANTAREASKA SI SA VA BINECUVINTEZE SI SA FACEM K TOTI VOIA LUI AMIN PACE LA TOATA BISERICA HARUL CI PACEA DOMNULUI

    Like

  2. Interesanta intilnirea de ieri…Arealul foarte vast de interventii,altii cu probleme de auz,eticul de care pomeneati ieri a fost inteles sau interpretat in partea cealalta a salii drept etnic,dar in general a fost bine,Slavit sa fie Domnul!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: