Pray-as-you-go

Vă recomand astăzi un superb site de rugăciune, numit Pray-as-you-go. El aparţine iezuiţilor britanici şi conţine o mulţime de ajutoare folositoare pentru cei interesaţi de adâncirea relaţiei lor cu Dumnezeu prin rugăciune şi meditaţie.

Pentru cei suspicioşi sau mai puţin înclinaţi ecumenic (nimeni nu-i perfect) vă asigur că este vorba în mod strict de un site biblic, în care nu riscaţi să vă “împiedinaţi” de venerarea sfinţilor sau a Sfintei Fecioare, deşi nu garantez că veţi fi de acord cu tot ce este acolo. Ar fi şi păcat. Altfel de ce-aţi mai face-o.

Fiecare ajutor de rugăciune a zilei conţine muzică, lecturi biblice, scurte meditaţii pe marginea textelor citite, întrebări pentru ghidarea propriilor meditaţii şi rugăciuni.

Ajutoarele de rugăciune pot fi download-ate în format mp3 sau wma şi pot fi ascultate pe un simplu mp3 player.

Pun aici, spre exemplificare, link-uri către două înregistrări:

rugăciunea zilei de vineri 26 septembrie

meditatia pentru sfirsitul aceleiaşi zile

Pe acest site veţi găsi, de asemenea, link-uri către alte site-uri interesante şi folositoare pentru suflet, unele dintre acestea, cum este site-ul Sacred Space, sau cel al Comunităţii de la Taizé, având şi traduceri în limba română.

Author: DanutM

Anglican theologian. Former Director for Faith and Development Middle East and Eastern Europe Region of World Vision International

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: